Foto’s

Een foto geeft relaties weer van objecten, voorwerpen, mensen of dieren uit de werkelijke wereld zoals gezien door de lens van een camera gedurende een (meestal korte) tijdperiode.

Een foto creëert niet alleen extra sfeer maar verduidelijkt ook tekst en trekt de aandacht. Het kan een eyecatcher zijn om juist een artikel te gaan lezen. De foto zorgt ervoor dat het artikel zelf meer opvalt en geeft het artikel meerwaarde. Veel mensen denken beeldend en worden daardoor sneller geïnspireerd, zien een stuk herkenning of raken nieuwsgieriger om te gaan lezen.

Met een foto licht je een produkt uit, je laat de gezelligheid of juist een kijkje achter de schermen zien tijdens een workshop of evenement zoals een braderie, beurs of bezoek aan een leverancier.

Zelf vind ik foto’s het vast willen leggen van een mooie herinnering. Net als geur en muziek kunnen foto’s je ook terug brengen naar een moment en je kan haast weer voelen hoe je je toen voelde. Je kan haast die taart proeven als je die weer terug ziet en krijgt gelijk weer zin om er eentje te maken! Of je ziet een prachtige bos bloemen en wil gelijk je huis opvrolijken met een mooi boeket. Naast een leuke aanbieding kan een foto dus ook ervoor zorgen dat iemand getriggerd wordt en graag meer van iets wil.

Heb je zelf geen tijd, inspiratie of gevoel voor fotografie? Ik kom graag langs om de bijpassende foto(‘s) te maken!

I logowriteup_600x166 your business and put it in the picture!