Over mij & write-up

begroeting, ontvangst en onthaal uitgesproken wanneer een persoon ergens arriveert wiens komst/virtueel bezoek aangenaam is.

Doen wat je leuk vindt, geeft energie en voldoening. Voor mij dé reden om Write-up te starten. Schrijven doe ik al jaren. Vooral over wat ik mee maak als moeder van 3 ondernemende, opgroeiende kinderen en het gezin maar ook over reizen en belevenissen.

Het geschreven woord is mijn uitlaatklep en ik vind het dan ook heerlijk om met woorden te spelen, te toveren tot een beeldend verhaal zodat de lezer het voor zich ziet, herkenning vindt, het kan voelen en ervaren.  Inspiratie ligt vaak bijna letterlijk op straat en is dichterbij dan je denkt.

Mijn stijl? Ik vind het fijn om aandacht te geven aan het kleine en details uit te lichten om groots te kunnen kijken en met gevoel over te brengen. Verder kijken dan de deel-like-en winacties om de klant te binden.  Meedenken en laagdrempelig blijven om de relatie niet alleen aan te gaan maar vooral om te behouden. Klantenbinding, het onderhouden en vooral verbonden blijven met je klanten. De kunst van enthousiasme en passie in een pakkende bondige tekst over te brengen.

E-mailmarketing is daarvoor een uitstekend instrument om letterlijk in beeld te blijven: snel, effectief, gericht én betaalbaar. Helaas ontbreekt het vaak aan tijd en/of inspiratie om dit zelf te doen. Dus waarom niet uitbesteden?

Het volledige traject wordt uit handen genomen met als voorwaarde dat de input  voor het schrijven van de teksten telefonisch, een gesprek op locatie of per mail wordt aangeleverd. Write-up zorgt voor het maken van een responsive template-ontwerp (goed te lezen op smartphones en tablets) in huisstijl en het aanmaken van de mailinglist tot aan het schrijven, bouwen en verzenden van de nieuwsbrief, inclusief een rapportage achteraf. Deze rapportage is ook zelf te bekijken, door in te loggen in een eigen account.

Graag verneem ik hoe ik jouw onderneming in beeld kan schrijven en/of zetten!

Stefanie Eikema

I logowriteup_600x166 your business!